fbpx
despre noi

LOTUS ACADEMY

SCOPUL NOSTRU

Scopul nostru principal este de a concepe, organiza și desfășura programe de training, activități creative, proiecte de educație nonformală și dezvoltare personală, ce urmăresc pregătirea, formarea și dezvoltarea continuă a copiilor, tinerilor și adulților, la nivel personal și profesional, în vederea atingerii obiectivelor proprii.

MISIUNEA NOASTRĂ
Misiunea noastră este de a contribui la descoperirea, dezvoltarea și valorizarea întregului potențial pe care oamenii îl au.

Oferim oportunități de evoluție accelerată atât pentru copii cât și pentru adulți, prin crearea unor contexte experiențiale de învățare, programe educaționale participative și resurse psihoeducaționale, pentru a genera progrese marcante în viața fiecărui participant.
VIZIUNEA NOASTRĂ
Este o lume unde copiii, tinerii și adulții sunt sprijiniți în optimizarea și valorificarea propriului potențial și în care au acces la oportunități și resurse pentru creștere, evoluție și dezvoltare.
vALORILE NOASTRE
L - Lucru în Echipă
O - Originalitate
T - Timp de Calitate
U - Unicitate
S - Soluții Experiențiale

ECHIPA NOASTRĂ

isabela (1)
Șerpe Lazăr Isabela Laura

Co-Fondator
Psihoterapeut, Psiholog Clinician, Coach, Trainer

Ghineț Marian-Alexandru

Co-Fondator
Inginer, Coach

Gânju Mihai-Ionuț

Instructor
Profesor de Șah

dacian
Trifan Dacian-Ștefan

Instructor

DSC_8166-min
DSC_8316-min
DSC_8260-min
DSC_8300-min
DSC_8148-min

"Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te naști și ziua în care îți dai seama de ce te-ai născut!"

Mark Twain

Scroll to Top