fbpx
CURSURI

CURSURI PENTRU COPII

CURSURILE NOASTRE

MAT_6068

Dezvoltare Personală

Un program captivant de optimizare și evoluție personală pentru copii, unde aceștia se dezvoltă, își explorează resursele personale și își cultivă abilitățile unice, în armonie cu propriile nevoi, în vederea atingerii propriului potențial

Descriere-3-scaled

Dezvoltare Personală

Un program fascinant de pregătire psihologică a copiilor pentru debutul în mediul școlar, ce le asigură un sentiment de siguranță și îi sprijină să-şi dezvolte motivaţia pentru învățare, ajutându-i să abordeze cu succes provocările academice.

Curs Young Engineers

Cursuri de Inginerie

Program ce oferă copiilor cunoștințe teoretice și aplicate, printr-o experiență educațională practică și îi familiarizează cu noțiuni diferite din domeniile Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică (STEM), folosind piese LEGO®, povești și demonstrații captivante.

atelierearta1

Ateliere de Artă și Creație

Un program atrăgător de dezvoltare personală pentru copii prin intermediul atelierelor de artă şi creație. Fiecare atelier reprezintă o experiență senzorială unică, o nouă întâlnire diverse materiale sau tehnici artistice, toate având ca finalitate obiecte utile sau decorative cu adevărat deosebite.

346081422_610351424488813_3186920498548295566_n (1)

Ateliere de Teatru

Un program inedit de dezvoltare personală pentru copii prin intermediul atelierelor de teatru. În cadrul fiecărui modul explorăm o varietate captivantă de forme teatrale (teatru de umbre, teatru de improvizaţie, origami teatru, teatru labirint, teatru de marionete) și diverse abordări ale educaţiei nonformale

strategy, chess, board game-1080527.jpg

Cursuri de Șah

Curs ce are un impact pozitiv asupra dezvoltării cognitive, precum atenția, memoria, reziliența, capacitatea de concentrare, abilitatea de a rezolva probleme, gândirea critică sau procesul decizional, acestea fiind esențiale pentru evoluția copiilor, atât pe plan personal, cât și în mediul academic.

Învestește în educația, creșterea și dezvoltarea optimă a copilului tău!

Scroll to Top